Bestelsite voor je restaurant met een eigen domein

Met FFAfhalen heb je een bestelsite & bestel-app voor je restaurant op je eigen domeinnaam draaien! Hoe kan je dit instellen? Dat leggen we je uit!

Wat is een eigen domein?

Misschien heb je al een eigen website (en dus een domeinnaam) dat lijkt op mijnrestaurant.nl. Hiermee kunnen gasten je website of bestelsite gebruiken, de naam is te herkennen en ook makkelijk om te delen.

De bestelsite en bestel-app van FFAfhalen heeft een mogelijkheid om gebruik te maken van je eigen domein (of subdomein). Hierdoor hebben je gasten meer herkenning waar zij een bestelling gaan plaatsen. Je kan bijvoorbeeld bestellen.mijnrestaurant.nl gebruiken.

Horeca bestelsite op eigen domein

Aanbieden van je persoonlijke bestelsite en bestel-app voor je restaurant.

Instellen

Wanneer je al een eigen domein hebt kan je deze laten koppelen aan je persoonlijke FFAfhalen omgeving. De klantenservice kan je hierbij helpen. Jouw persoonlijke bestelsite zal worden omgezet naar je gekozen (sub-)domein, je krijgt een beveiligd verbinding en wij monitoren je bestelsite.

Heb je nog geen eigen domein? Dan kan onze klantenservice je helpen bij het aanvragen van je eigen domeinnaam.

Omdat er specifieke onderhoud nodig is voor het gebruiken van een eigen domein zullen wij hier maandelijks een klein bedrag voor in rekening brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat je bestelsite beschikbaar is (en natuurlijk ook blijft) om bestellingen te ontvangen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je bestelsite, dat doen wij voor jou.

Ps, mocht geen gebruik willen maken van een eigen domein, dan kan je altijd gebruik blijven maken van je persoonlijke FFAfhalen omgeving (je bestelsite eindigt dan op *.ffafhalen.nl).

Ready to dive in?
Maak vandaag nog je persoonlijke omgeving aan!

Benieuwd hoe onze applicatie werkt? Er is een demo omgeving beschikbaar.