FFSystems snel installeren op je Wordpress website

Eenvoudig koppelen van je FFSystems bestelsite/bestel-app en/of de reserveer-widget in je Wordpress site kan middels deze plugin!

Wat is Wordpress?

Wordpress is een Content Management System (ook wel CMS afgekort) waarmee ongeveer 40% van de wereldwijde websites mee gemaakt is.

Wat kan de Wordpress plugin van FFSystems

Met de Wordpress plugin van FFSystems installeer je eenvoudig, zonder enige code te hoeven aanpassen, de widget van FFSystems. Hiermee toon je op elke pagina een widget aan je website bezoekers waarmee zij een bestelling kunnen plaatsen en/of kunnen reserveren bij je restaurant.

De Wordpres plugin is continue in ontwikkeling, heb je een feature request? Laat het weten, dan zetten wij het op de roadmap!

Wordpress Widget instellen

Vanuit het dashboard van FFAfhalen haal je de "Team Hash" op, deze code kan je vervolgens instellen in de Wordpress plugin. Deze code is uniek voor je team en wordt gebruikt over de gehele applicatie om elementen extern mee in te laden.

Via "Integraties" is het mogelijk om de "Team Hash" op te halen. Scroll naar "Wordpress Plugin", hier vind je de code.

De plugin zelf is te downloaden vanuit de Wordpress Plugin marktplaats, deze is te vinden op wordpress.org/plugins/ffsystems.

Ready to dive in?
Maak vandaag nog je persoonlijke omgeving aan!

Benieuwd hoe onze applicatie werkt? Er is een demo omgeving beschikbaar.