Jortt boekhouding integratie

Door het koppelen van Jortt boekhouding met FFSystems is het mogelijk om de bestelling van je bestelsite/bestel-app direct in de boekhouding te plaatsen. Dit scheelt veel administratief werk waardoor jij je kan focussen op het bereiden van je bestellingen.

Nog geen Jortt account? Maak een account aan.

Wat is Jortt?

Ontdekken wat een compleet nieuwe manier van boekhouden kan zijn. Niet gebonden door de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders.

Daarnaast is het mogelijk om de betalingen van Mollie direct in je Jortt boekhouding te verwerken. FFSystems zorgt ervoor dat de juiste referentie wordt meegegeven aan Jortt waarmee zij de betaling koppelen aan de factuur.

Koppelen Jortt aan FFSystems

Vanuit het dashboard van FFSystems koppel je je Jortt account. Hieronder volgen de stappen nadat je bent ingelogd op het dashboard.

Via "Integraties" is het mogelijk om Jortt te koppelen. Scroll naar "Jortt boekhouding". Wanneer er nog geen koppeling met Jortt is, kan deze vanuit hier gemaakt worden. Klik op de knop "Jortt koppelen" om te starten.

Jortt koppelen aan FFSystems - integraties

FFSystems zal je naar Jortt toesturen, waarbij je kan inloggen.

Jortt koppelen aan FFSystems - inloggen

Na het inloggen is een extra bevestiging scherm te zien waarmee je toestemming geeft aan FFSystems om je de bestellingen in je boekhouding te plaatsen.

Jortt koppelen aan FFSystems - authoriseren

De koppeling wordt nu gemaakt, wij halen de standaard instellingen op en tonen vervolgens mogelijkheden om de koppeling na eigen wens in te stellen. Bijvoorbeeld het wijzigen van het grootboekrekening waarop de omzet geboekt moet worden.

Jortt koppelen aan FFSystems - gekoppeld

De koppeling is nu gereed voor gebruik en zal op de achtergrond (voor nieuwe bestellingen) de taken uitvoeren.

Wanneer je de eerder gemaakte bestellingen ook in Jortt wilt plaatsen zal dit handmatig moeten gebeuren (middels de "verstuur naar Jortt" knop op de bestelling-detail-pagina) of je kan contact opnemen met de klantenservice.

Taken

FFSystems zal op bepaalde momenten communiceren met Jortt. Hieronder staat uitgelegd wanneer en wat er gebeurt.

Nieuwe bestelling (via de bestelsite/bestel-app)

Op het moment dat er een nieuwe bestelling is zal FFSystems op de achtergrond de bestelling doorzetten richting Jortt. Hiervoor zal een factuur worden aangemaakt met de bestelde producten (en eventuele extra kosten).

De bestelling wordt alleen automatisch doorgezet wanneer er een succesvolle betaling is, of als er gekozen is voor de betaalmethode pin of contant.

Wanneer er een betaling via Mollie is gedaan zal de juiste reference van de betaling worden toegevoegd in Jortt, hiermee zal Jortt de betaling automatisch koppelen aan de factuur.

Nieuwe bestelling (als medewerker)

Wanneer je als medewerker van een restaurant een bestelling aanmaakt zal de bestelling (indien gekozen voor direct verwerken) direct worden doorgezet richting Jortt.

Bestelling handmatig doorzetten naar verwerking

Wanneer de bestelling nog niet is verwerkt kan je de bestelling handmatig doorzetten richting Jortt. Hiermee staat de bestelling al wel in Jortt maar hoeft deze (nog) niet betaald te zijn.

Kosten voor Jortt

Jortt is een boekhoudprogramma welke werkt met abonnementen. Hierbij betaal je maandelijks een bedrag voor het pakket dat je nodig hebt. Ook biedt Jortt een gratis pakket aan.

Voor een actueel overzicht van de functionaliteiten en prijzen van Jortt verwijzen wij je door naar de website, jortt.nl.

FFSystems brengt geen kosten in rekening voor de koppeling met Jortt.

Ready to dive in?
Maak vandaag nog je persoonlijke omgeving aan!

Benieuwd hoe onze applicatie werkt? Er is een demo omgeving beschikbaar.